2.54
Kærligheds digte

Kærligheds digte har et eller andet magisk over sig. Som om man kan mærke lidenskaben, længslen og passionen, udstråle fra hvert et ord. Kærlighed er en smuk ting hvis man tør tage chancen. Man kan både være heldige og finde den eneste ene første gang, eller man bliver nød til at prøve nogle gange før det lykkedes. Hvad der er vigtigt er dog at man tør tage chancen, tage springet og hvis ikke det fungere, så rejse sig og prøve igen. Kærligheds digte er rigtig gode til at muntre en op, og vise dig hvad du kan se frem til. Hvis du føler du har prøvet om og om igen, eller føler at du virkelig har fundet kærligheden, kan disse 2 kærligheds digte, gøre dit humør bedre eller give dig modet til at prøve igen.

Kærligheds digte:

 

1/2 kærligheds digte – Tove Ditlevsen  “Sig Ja”

Sig ja til kærligheden. Den er sjælden, mens lykken er almindelig og bleg.
Sig ja endog til andres kærlighed, for intet kan man angre som et nej.
Og er der intet ekko i dit hjerte, så agt den elskende alligevel.
Han ændres gennem noget, der er dig. Dit nej slår noget dyrebart ihjel.
Og muligt får du aldrig lært at elske, men du kan lære dig at sige ja.
Hvis du kan tænde lyset i hans øjne, så ved du lidt om kærlighed endda.

 

2/2 kærligheds digte – Chris Farmer.

Jeg troede at kærligheden var et spejl af sindet.
Det er en illusion, det er falskt, umuligt at finde.
Men den dag jeg mødte dig, begyndte jeg at se,
at kærlighed er ægte, og eksisterer indeni mig.

 

Mange mennesker er bange for at elske, men hvis ikke du tør elske en person og dele dit liv med dem, er du heller ikke i stand til at nå dine grænser. En partner kan nemlig hjælpe med at presse dig til dine grænser og få dig til at vokse som person. Du ser måske kærligheds digte som platte og ligegyldige, men det er de langt fra. Det er blot en facade du sætter op fordi du er bange for at elske, formentlig fordi du engang selv blev såret. Så snart du indser det, vil jeg opfordre dig til at læse disse kærligheds digte igen, og prøve at få en fornemmelse for kærlighed og længsæl igen. Bagefter tager du så afsted og finder kærligheden selv så du selv en dag kan skrive kærligheds digte, vi kan lægge op her på siden!

Hvis du vil læse flere kærligheds digte kan du finde en masse her: http://www.romantikeren.dk/gratis-romantik/kaerligheds-digte.html